Želite li se reklamirati na talasima Balkan Hit Radia ili web stranici? Naš radio je slušan širom svijeta. Dostupan je preko interneta sa mobilnim player-om. Nudimo veoma povoljne pakete za reklamiranje vaše firme te isto promocije vaših dogadjaja putem radio dzingla ili web reklame. Ukoliko ste zainteresovani da se reklamirate pogledajte naš cjenovnik i kontaktirate nas za više informacija.


Snimanje

Ukoliko nemate snimljen radio dzingl, potreban nam je samo vaš reklamni tekst koji hoćete da koristite na vašoj reklami. Naš tim će se pobrinuti za kompletnu izradnju, snimanje, i miksanje audio reklame po povoljnim cijenama.

Emitiranje

Radio reklame su jedan od najboljih načina marketinga. Trenutno nudimo emitiranje vaših reklama na talasima BalkanHitRadio.com koje se emituju tokom muzičkog programa po vašem izabranom paketu. Za cjenovnik pogledajte dole naveden link.

Web Reklame

Nudimo reklamiranje vaše firme ili dogadjaja putem web reklame na našoj web stranici. Vaša web reklama će se nalaziti na našoj stranici sa direktnim linkom prema vašoj stranici. Za cjene web reklama pogledajte dole naveden link.Balkan Hit Radio

Current track
TITLE
ARTIST